Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Изгласани законски измени за изградба на автопатите од коридорите 8 и 10д

  Седум закони, од кои две ратификации, како и едно автентично толкување на закон, донесе денеска Собранието, на продолжение на…

Повеќе
Categories: Вести, Свет, Спорт, Ударни вести

Сојузниот суд на Австралија објави 106 причини за депортацијата на Ѓоковиќ

  Сојузниот суд на Австралија објави документ во кој се наведени 106 точки за конечната пресуда по што Новак Ѓоковиќ…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Претседателот Пендаровски денеска потпиша Укази за прогласување на повеќе закони кои се усвоени од Собранието

  Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски, денеска попладне ги потпиша Указите за прогласување на повеќе закони кои се…

Повеќе