Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

Скопската зоолошка со нова, модерна веб страна достапна 24/7

  ЗОО Скопје ја лансираше својата новодизајнирана веб-страница, осмислена и изработена од тимот на маркетинг агенцијата Division. Илустративно богата, наменета…

Повеќе