Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Високите температури закана за безбедноста на храната и за здравјето на животните

  Најавеното зголемување на дневните температури, кои според метеоролозите во одредени региони ќе надминат 40 степени Целзиусови, ги зголемуваат ризиците…

Повеќе