Твит Фото

Никогаш не е касно да пратиш порака на погрешна личност во погрешно време. — Бони Топ (@bonitopp) May 16, 2016 Стојна, 70 години. По автобуси го брани дпмне на цел глас. Живее со германска пензија. — Ана Ресана (@AnaFiljana) May 16, 2016     "Дај олабавете со моите цитати!" -Паоло Коељо — ема (@glinena) May […]