Вести Изјави Македонија

Влада: Граѓаните можат да ја користат поддршката од 6.000 денари во било кој период без рокови и ограничувања

  Владата на Република Северна Македонија потсетува дека граѓаните, кои ќе добијат 6.000 денари еднократна поддршка, истата може да ја користат во кој било период без рокови и ограничувања. Станува збор за околу 300.000 граѓани кои средствата ќе ги добијат на трансакциска сметка. Тоа се пари наменети за граѓаните на кои им е потребна поддршка […]