Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Судски совет: Мешањето на Мицкоски во судството е опасно за демократијата

Судскиот совет оцени дека судската власт како една од трите власти е самостојна и независна и секое мешање од другите…

Повеќе