Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Претседателот Пендаровски и УНИЦЕФ ја отпочнуваат иницијативата „Преосмисли ја иднината“

  Претседателот Стево Пендаровски и Фондот за деца при Обединетите Нации (УНИЦЕФ), денеска го најавија почетокот на новата заедничка иницијатива „Преосмисли ја иднината“, чија цел е на децата и на младите да им се даде простор да се вклучат во дефинирањето на визијата за иднината што ја сакаат за себе и за идните генерации.   […]