Алтернатива Настани

Започна пријавувањето за трката HalkEco Скопје Трча 10КМ

Со голема радост најавуваме дека Сојуз на спортови на Скопје, заедно со Атлетски Клуб „Работнички“ од Скопје, по една година пауза, на 13 јуни 2021 година, во 08:00 часот, ќе ја одржат традиционалната трка HalkEco Скопје Трча 10КМ. Трката ќе биде комплетно организирана според безбедносни протоколи и препораки утврдени од Владата и Комисијата за заразни […]