Вести Македонија Ударни вести

ДУИ го објави првиот проект од својата зелена агенда

Демократската Унија за Интеграција на својот 19 роденден објави дека ја превзема и ќе ја застапува зелената агенда залагајќи се за неа во владата, собранието, општините и сите државни институции. Ахмети, во својот вчерашен говор од Скопскиот градски парк, повика на партнерство со невладините организации и интересни групи за зелената агенда затоа како што рече, […]