Алтернатива Настани

Bob Marley Day – One Love – 11 May (Petok)

—- Настанот почнува на 11 Мај (Петок) во 12ч , а завршува 12 Мај 01ч после полноќ —- HAPPY BOB MARLEY DAY ! Поминаа многу години позади нас, оваа е 16-та година.Од 2003-та, кога беше одржан за првпат, овој настан расте и со својата големина и со својата важност, собирајќи секоја година неколку илјади посетители, […]