Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

ЗАЕВ: Оваа средба е средба на минатото и на иднината – сите заедно сме повикани да ја градиме иднината на нашите поколенија

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, како покровител на Петтата Светска средба на децата бегалци од Егејска…

Повеќе