Колумна Текстови Топ теми

ПРЕД ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА! – Мерсел БИЉАЛИ

  Со вакво водство на ВМРО, не само што над Македонија нема да се раѓа ново сонце, туку трајно ќе имаме црни облаци, пороен дожд, град и поплави. Можно е да исчезне и ова сонце што го имаме. Џабе Заев троши сила да убеди лудаци да не ја рушат браната затоа што ќе создадат потоп, […]