Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Концерти на „Macedonian Free Society“ и „Поетроника“ на „Крај Вардарот Џез“

  Утревечер, 27 април е третата и последна фестивалска вечер од „Крај Вардарот Џез“. Во Едукативниот културен центар Лабораториум со…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

„Крај Вардарот џез“: Три фестивалски вечери и 5 концертни настапи кои кокетираат со авангардни стилови

Во едукативниот културен центар „Лабораториум“ се одржа конференција за печат во пресрет на петтото издание на фестивалот „Крај Вардарот Џез“, кој…

Повеќе