Вести Изјави Македонија

Христијан Мицкоски: Полицијата минатата недела упадна во домовите на петнаесетина активисти и отворени поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ

Зачестено пишувам за фактите кои го разголуваат црното владеење на оваа Влада. Но ова за што пишувам денес, не е само статистички податок, туку многу повеќе од тоа, суров факт за болната реалност во нашата земја и како владата ја гуши слободната мисла и крикот на граѓанинот против овие црнила кои надвиснале на нашата земја. […]