Categories: Вести, Свет, Став, Ударни вести

Адора Лимани: Абортуси кога полот не одговара – проблем за кој патријархатот треба да се освести

  Проблемот со абортуси за полова селекција е причина да се освестиме за сериозноста на недоволно ценетите ќерки, жени и…

Повеќе