Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Студенти од тимот Teamy Seed се националните победници на NASA Space Apps Challenge 2021

  Патување во NASA Kennedy Space центарот во Флорида, САД за двајца свои претставници освоија студентите од тимот Teamy Seed, кои…

Read More