Вести Македонија Ударни вести

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ го узурпираше, уништуваше и деградираше Водно

  На вчерашниов митинг на ВМРО-ДПМНЕ, одржан среде барокното „Скопје 2014“, кандидатката за градоначалник на Скопје Данела Арсовска изјави „ќе иницираме и заштита на Водно со закон, Водно слободно од автомобили“. Јавно ја прашуваме Данела Арсовска: Од кого ќе го заштитува Водно, дали од нејзината партија ВМРО-ДПМНЕ која го уништи со изградбата на „Сончев град“, […]