Алтернатива Настани

Малата Маргарита е најмладиот вдомувач на кученце од Лајка

  Малата Маргарита која наскоро ќе полни 2 години е најмладиот вдомувач на кученце од јавното претпријатие Лајка.         Оваа убавица која плени со својот шарм е посветена на својот крзнен пријател Теди и тие се неразделни. Деновите им поминуваат во игра и забава, ги делат оброците па дури и спијат во […]