Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

ЗНМ: Осуда за понижувачкиот однос на кандидатот Лимани кон новинарката Салије од ТВ21

    Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува јавниот понижувачкиот однос на независниот кандидат за градоначалник за општина…

Повеќе