Вести Македонија Став Топ теми Ударни вести

ЗНМ: Осуда за понижувачкиот однос на кандидатот Лимани кон новинарката Салије од ТВ21

    Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува јавниот понижувачкиот однос на независниот кандидат за градоначалник за општина Кичево Фатмир Лимани кон новинарката Салије Садику од ТВ21 и бара јавните чинители да внимаваат на нивниот однос посебно кон жените новинарки во државата. Имено, додека новинарката Салије Садику, известувала за локалните избори во Северна […]