Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Заедничка иницијатива за климатска акција – искуства од 28. Самит за климатски промени

  Претседателот Стево Пендаровски денеска ја посети лабораторијата за мерење на квалитетот на воздухот во рамки на Универзитетот „Гоце Делчев“ во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пендаровски се обрати на Младинскиот самит за климатски промени во Скопје

  Претседателот Стево Пендаровски денеска се обрати на Младинскиот самит за климатски промени во Скопје – од Милано до Глазгов…

Повеќе