Вести Македонија Топ теми Ударни вести

ЕК за напредокот на медиумите и информатичкото општество

  Институтот за развој на електронски комуникации трета година по ред, објавува краток осврт за Поглавјето 10, како и за деловите што се однесуваат на медиумските слободи, сајбер безбедноста и работењето на регулаторните тела од областа на медиумите и електронските комуникации, во однос на Извештајот од Европската комисија за напредокот на Македонија за почетокот на […]