Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

За 7-мина граѓани на Авганистан траен престој обезбеди Португалија

  Четворица возрасни и три деца изутрината од Меѓународниот аеродром Скопје преку Истанбул, заминаа за Португалија како нивно трајно одредиште.…

Повеќе