Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Внатрешната контрола укажа дека полицијата навремено постапила за двојното убиство

  Во изјава за ТВ24 и Канал 5, дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев беше запрашан за извештајот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бојмацалиев: Внатрешна контрола треба да утврди каде е грешката со неиздадени, а готови пасоши на граѓаните

  Денеска, дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев, во одговор на новинарско прашање, за време на неговата посета…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Бојмацалиев: Внатрешна контрола истражува зошто граѓаните не можат да ги подигнат готовите пасоши

  Во изјава за Сител Телевизија, дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев беше запрашан зошто граѓаните не можат…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Внатрешната контрола на МВР ги испита наводите, ВМРО-ДПМНЕ шири невистини

  Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди во МВР ги изврши потребните проверки по наводите изнесени од…

Повеќе