Вести Македонија Ударни вести

Ѓоргиевска и “Љубов сме – Jemi dashuri“ во посета на пациентите на хемотерапија и на Клиника за радиотерапија и онкологија

  За време на посетата, сопругата на претседателот беше придружувана од директорот на ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија, спец. д-р Никола Васев, претседателката на Здружението за помош и поддршка на пациенти кои се лекуваат од карцином “Љубов сме – Jemi dashuri“, Македонка Икономова Давчева и спец. д-р Мери Пешевска, специјалист во Одделение за […]