Вести Македонија Ударни вести

СДСМ Куманово: Димитриевски да одговори која е целта на лажните профили со имиња на наши членови?

  Театарот не престанува! Секојдневно сме сведоци на лаги и манипулации од страна на противникот Димитриевски и неговата штабска структура. Секојдневно презентираат сликички со најразлични содржини, самите прават лажни профили со лажни имиња и во лажни групи си пишуваат меѓусебе, се служат со секакви средства само да се додржи градоначалничката фотелја. „За Наше Куманово“ веќе […]