Вести Македонија Ударни вести

ДКСК: 710 случаи на неподнесување анкетен лист за имотна состојба

  Државната комисија за спречување на корупцијата од увидот во изданијата на Службен весник од 2021 година и по увидот во својата евиденција, утврдила дека во 710 случаи по избори и именувања односно престанок на функцијата не е исполнета законската обврска, односно во законски предвидениот рок од 30 дена лицата не поднеле анкетен лист до […]