Колумна Текстови

ПОЛИТИЧКОТО САМОУБИСТВО НА УНГАРСКИОТ АЗИЛАНТ – Георги АЈАНОВСКИ

Има една изрека која вели, дека во секое лошо има и по нешто добро. Па така, по шокот доживеан од скандолозното бегство на бившиот премиер од земјата, како еден вид утеха за правниот и безбeдносен јавашлук што го овозможи тој чин, се дојде до согледба дека неговото заминување на некој начин придонело низа пропусти во […]