Алтернатива Настани

Четврти конкурс за годишната стрип награда „ЛИФТ“

  Издавачката куќа ТЕМПЛУМ годинава по четврти пат го распишува конкурсот за наградата „Лифт“, за македонски стрип.   „Лифт“, беше име на списанието за стрип кое излегуваше од 1996 до 2001 година, а денес е име и на угледна графичка едиција. Наградата „Лифт“ се доделува еднаш годишно.   Право да конкурираат за наградата имаат сите […]