Categories: Вести, Став, Ударни вести

Прекинете со понатамошно разнебитување на ВМРО ДПМНЕ

Калкултантските, непринципиелните и погубни политики на актуелното раководството на ДПМНЕ по се изгледа свое финале ќе добијат со претседателските избори.…

Повеќе