Вести Македонија

По долго и тешко боледување почина бизнисменот Адем Кочан

  По долго и тешко боледување денеска почина Адем Кочан, познат македонски бизнисмен. За својата работа добивал и бројни признанија. Во 2009 година неговото претпријатие „Агро Канет“ беше прогласено за најуспешно во изборот на Македонската развојна фондација за претпријатијата. Во 2017 година во Сараево го доби признанието за „Најменаџер на регија“ на подрачјето на Југоисточна и […]