Categories: Вести, Македонија, Спорт, Ударни вести

Градот Скопје и Сојузот на спортови на Скопје ги одбраат најуспешните спортисти за 2022

  Градот Скопје и Сојузот на спортови на Скопје им доделија награди на најуспешните спортисти за 2022 година во сениорска категорија,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Спорт, Ударни вести

Сојуз на спортови Скопје ги додели наградите 13 Ноември

  По повод денот на ослободувањето на Град Скопје, Сојузот на спортови Скопје повеќе од 50 години организира свечено доделување…

Повеќе