Алтернатива Музика и Филм Настани

Песна и видеоспот на македонските претставници од „Дајте музика“ за јуниорскиот евросонг

  „Ова е единственото место кое го нарекуваме дом и мора да сфатиме дека постапуаме погрешно“ – можеби звучи како заклучок од неодамнешната конференција за климатски промени COP26, но всушност ова се стиховите од песната која ќе ја претставува Македонија на Детскиот избор за песна на Евровизија 2021 во Париз.     Четворица тинејџери од […]