Вести Македонија Ударни вести

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ ќе учествуваат во претресот на Комисијата за финансирање и буџет

  „Комисијата за финансирање и буџет како што е закажана очекуваме да започна, а во однос на присуството, работата на моите колеги пратеници од ВМРО-ДПМНЕ ние сме подготвени како за општиот претрес така и за амандманите. Во однос на присуството на останатите колеги пратеници ќе мора да ве упатам да прашате кај останатите политички партии […]