Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Донација на Comodita Home на ЈЗУ Универзитетска Клиника за државна кардиохирургија

  Comodita Home донираше душеци, перници и постелнини на ЈЗУ Универзитетска Клиника за државна кардиохирургија!   Со оваа акција ја продолжуваме хуманата мисија под слоганот „Секој сон е важен“! Со донацијата на ЈЗУ Универзитетска Клиника за државна кардиохирургија , Comodita Home ја продолжува својата хумана акција на донации на над 1500 душеци, а донацијата е во вредност од над 100.000 евра! […]