Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

ЦИВИЛ на Меѓународниот ден на толеранцијата, ги повика политичките субјекти и институциите да се борат против говорот на омразата

  На Меѓународниот ден на толеранцијата, 16 ноември, ЦИВИЛ потсетува  и повикува на јакнење на јавната свест за опасностите од нетолеранција, ги промовира…

Повеќе