Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Филипче: Граѓаните имаат избор да направат ПЦР тест што ќе го платат сами, или да се вакцинираат бесплатно

  Мерките кои ги предлага Комисијата за заразни болести, како советодавно тело на министерот за здравство, се целосно издржани. Целта…

Read More