Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Промоција на Проектот „БЕНЕФИЦИИ ЗА ДЕЦА НА ВРАБОТЕНИ“ во “Алкалоид“ АД Скопје

  Човечките ресурси се еден од најцврстите столбови на 85-годишниот раст и развој на алкалоидовата успешна приказна, а грижата за…

Повеќе