Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Османи: Истрагата е во тек, ја водат надлежните органи на Република Бугарија

  Хоспитализираните се во стабилна здравствена состојба, надвор од животна опасност. Очекувањата на лекарите е дека првите двајца уште од…

Повеќе