Алтернатива Настани

Промоција на книгата “ТОЈ И ЈАС” од Гордана Винчиќ 

  Промоцијата на книгата “ТОЈ И ЈАС”  од Гордана Винчиќ ќе се случи на 7. декември, во Домот на културата  “Кочо Рацин” во Скопје со почеток од 12 часот.     Гордана Винчиќ е уметник со над 20 самостојни и повеќе од 40 групни изложби во Македонија, Франција, Шведска, Англија, Русија, Мароко, Кипар и тн. Петнаесет години живееше […]