Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Пировска: Граѓанскиот сектор е партнер, коректив и критичар на власта

  Во рамки на одбележувањето на значајниот јубилеј – 30 години од зачленувањето на Северна Македонија во Обединетите нации, меѓу…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пендаровски именува претседател и членови на Комисијата за помилување и на Комисијата за одликувања и признанија

  Претседателот Стево Пендаровски донесе одлука за составот и за именување претседател и членови на Комисијата за помилување. За претседател…

Повеќе