Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пендаровски именува претседател и членови на Комисијата за помилување и на Комисијата за одликувања и признанија

  Претседателот Стево Пендаровски донесе одлука за составот и за именување претседател и членови на Комисијата за помилување. За претседател…

Повеќе