Вести Македонија Ударни вести

Министерот Спасовски го претстави предлог Граѓанскиот буџет на МВР за 2022

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска на прес-конференција го претстави предлог Граѓанскиот буџет на Министерството за внатрешни работи за 2022, кој целосно ги одразува заложбите и приоритетите на Министерството за внатрешни работи – континуирано системско реформирање на полицијата, преку етаблирање на принципите на владеење на правото во сферата на безбедноста, како еден од круцијалните […]