Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Северна Македонија обезбеди прибежиште за уште 14 авганистански граѓани

  На Меѓународниот аеродром Скопје попладнето пристигнаа 14 граѓани на Авганистан, вработени во Обединетите Нации и членови на нивните семејства.…

Повеќе