Categories: Алтернатива, Настани

Глобална иницијатива „Social Friday“ во ЈП Лајка за сите општествено одговорни компании

  Ги охрабруваме сите општествено одговорни компании да се приклучат на глобалната иницијатива Social Friday, која ја поддржува нашето прифатилиште…

Повеќе