Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Државен дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во автобуската несреќа

    Државниот дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во трагичната автобуска несреќа во Република Бугарија, започ во 10:55 часот на Меѓународниот аеродром „Скопје“, а истиот можете да го проследите преку следниот линк. Од Меѓународниот аеродром „Скопје“ тргна поворката со телата на 45-те загинати во автобуската несреќа во Бугарија. Тие ќе бидат предадени на […]