Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Владата ги „замрзна“ цените на основните артикли

  На 124-та редовна седница, Владата донесе Одлука за определување на највисоки цени на основни прехранбени производи во трговијата на…

Повеќе