Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Интервју на Живко Мукаетов за српскиот магазин „Недељник“

  Мукаетов: Успехот се мери со квалитетот, но и со солидарноста и со задоволството на луѓето Современи производствени погони, најнови…

Повеќе