Вести Македонија Ударни вести

Утре е “Св.Климент Охридски” и е неработен ден

  Согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), утре 8 декември 2021 година (среда), ‘’Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, информира Министерството за труд и социјална политика. Mинистерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита празникот “Св.Климент […]