Вести Македонија Ударни вести

Ќе се реконструира „Ленинова“- атмосферска канализација и 134 резидентни паркинг места

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчеравечер оствари средба со граѓаните од улица „Ленинова“, која треба да се реконструира напролет. Идејното решение за улицата е во крајна фаза, поради што Герасимовски ги покани граѓаните да го погледнат заедно и да се изјаснат по истото. Жителите од „Ленинова“ се задоволни од проектното решение, кое нуди […]